Nyt ei oikein irtoa mitään erityistä jälkiruokauutuutta. Vanha hyvä marjarahka saa nyt pääsiäisen värit.
1 purkki maitorahkaa ( 250 g )
1 dl sokeroitua lakkahilloa
1 dl kuohukermaa
1 dl pakastettuja lakkoja
Notkistetaan maitorahka ja lisätään lakkahillo. Vatkattu kuohukerma sekoitetaan varovaisesti joukkoon. Koristellaan pakastetuilla lakoilla ja stevian oksalla.
Kukkoliinan ostin Fuengirolan markkinoilta ja nyt se tietenkin on esiteltävä.
Lakkoja jos saisi täältä....No sitten Suomessa,,Minulla taas tänään oli rahkaa raparperilla;D
VastaaPoistaHieno kukkoliina!
Viime syksynä kävimme Kemijärvellä ja sieltä saimme ostaa lakkoja suoraan poimijalta. Hillo on syötävän hyvää.
PoistaLakkoja on vielä pakasteessa;))
VastaaPoistaHieno pääsiäispostaus, Unelma.<333
Taidatte päästä itse kotipitäjässä lakkoja keräämään, ihanat marjat-
PoistaTätä herkkua ei voita mikään! Meri teki tätä usein niin että purkki rahkaa, 2 dl kuohukermaa ja sitten mansikoita ja vaniljasokeria. Sekoitti helahoidon sauvasekoittimilla. Herkusta riitti meille kaikille kolmelle. Sauvasekoitin lähti taloudesta tytön matkaan...
VastaaPoistaKuvittele, ensimmäistä kertaa unohdin viime syksynä ostaa lakkaa ja pakastaa...Aloin syyskuun lopulla puhua lakoista ja R. nauroi vedet silmistä juosten. Katsos, minun syntinen paheeni on vaniljakermajäätelö lakoilla. Se maistuu etenkin pakkaspäivinä, jolloin sisällä ollaan suloisesti sohvalla ja kynttilöitä, paljon kynttilöitä...ja leivarissa tuli.
Lakka on sellainen hieno ja arvokas marja.
PoistaMaitorahka vähän keventää kalorimääriä.