Helluntaipyhän kunniaksi kaivoin vohvelipannun esille ja paistoin jälkiruoat valmiiksi.
2 kananmunaa
2 dl maitoa
0,5 dl mehua
1 dl mantelijauhoa
2 dl kastanjajauhoa
1 tl psylliumia ( kukkurallinen )
0,5 dl öljyä
Tästä määrästä tuli seitsemän kuvan mukaista vohvelilevyä.
Kaikki ainekset sekoitetaan ja annetaan hetken seoksen levätä, että psylliumkin ehtii saostua.
Lisäsin vohvelipannulle nokareen voita aina uutta "lättyä" varten. Olisi varmaan voinut jättää voin poiskin, mutta kaipaan sitä hyvää makua.
Lisukkeeksi laitoin kermavaahtoa, hilloa, marjoja, pähkinää, chiasiemeniä ja sitruunamelissan lehteä.
Koska vohvelitaikinassa ei ole sokeria, niin iltapalaksi voin vielä valmistaa suolaiset versiot.
Kumman lautasen ottaisit?
Onpa kauniin näköiset vohvelit! Itse käytän paljon sekä mantelijauhoa että psylliumia,mutta kastanjajauhoa en ole kokeillut,
VastaaPoistaIhanat vohvelit lisukkeineen.<333
VastaaPoistaOmnom! Söisin molemmat, kiitos. =) <3
VastaaPoistaHyviä olivat molemmat.
Poista