.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Espanjalainen kurkkusalaatti



1 kurkku ( pitkä )
2 kevätsipulia
tuoretta tilliä
hiven suolaa
2 cm:n pala tuoretta inkivääriä
1 rkl etikkaa
3 tl sinappia
1 rkl hunajaa

Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi, silppua sipuli ja tilli. Raasta inkivääri hienoksi raasteeksi. Sekoita etikka pariin ruokalusikalliseen vettä. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin. Espanjassa oli käytetty valkoviinietikkaa ja sitä melko runsaasti minun makuuni. Kannattaa siis vähän maistella tuota etikan makua, ohjeessani on etikkaa lisätty varovaisesti.


Paistettua haukea, juuresmuusia ja kurkkusalaattia.
Posted by Picasa

6 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen salaatti ja uskon sen olevan maukasta, tosin etikkaa on, kuten sanoit, aika reippaasti. Tätä kokeilen, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitoin väkiviinaetikkaa, ehkä sitruunan mehu oliskin parempaa. Kannattaakin kokeilla, kesällähän kurkkua saadaan taas edullisesti.

      Poista
  2. Tuota pitääkin joskus kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää tämä salaatti oli, ohjetta yritin tavata jostakin lehtisestä.

      Poista