1 kurkku ( pitkä )
2 kevätsipulia
tuoretta tilliä
hiven suolaa
2 cm:n pala tuoretta inkivääriä
1 rkl etikkaa
3 tl sinappia
1 rkl hunajaa
Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi, silppua sipuli ja tilli. Raasta inkivääri hienoksi raasteeksi. Sekoita etikka pariin ruokalusikalliseen vettä. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin. Espanjassa oli käytetty valkoviinietikkaa ja sitä melko runsaasti minun makuuni. Kannattaa siis vähän maistella tuota etikan makua, ohjeessani on etikkaa lisätty varovaisesti.
Mikä annos.Ihanaa, nam..:)
VastaaPoistaHyvää oli.
PoistaHyvän näköinen salaatti ja uskon sen olevan maukasta, tosin etikkaa on, kuten sanoit, aika reippaasti. Tätä kokeilen, kiitos!
VastaaPoistalaitoin väkiviinaetikkaa, ehkä sitruunan mehu oliskin parempaa. Kannattaakin kokeilla, kesällähän kurkkua saadaan taas edullisesti.
PoistaTuota pitääkin joskus kokeilla:)
VastaaPoistaHyvää tämä salaatti oli, ohjetta yritin tavata jostakin lehtisestä.
Poista