Kanttarellimunakas kahdelle.
1/2 l kanttarelleja
3 kananmunaa
2 rkl kermaa tai vettä
1 kesäsipuli varsineen
1 rkl voita
ripaus valkopippuria
( suolaa )
Tuoreita yrttejä
Kuullota pannulla ensin sipuli voissa, lisää puhdistetut pilkotut kanttarellit. Älä paista sieniä liikaa, vain kevyt ruskistus riittää.
Riko munat kulhoon ja lisää kerma, vatkaa munien rakenne rikki. Lisää munaseos pannulle sienein päälle. Anna munakkaan hautua miedolla lämmöllä kunnes munaseos kiinteytyy. Silppua tuoretta yrttiä koristeeksi, syötäväksi kelpaavat villiyrtitkin ovat hyviä.
Ensimmäiset kanttarellit on täälläkin syöty. Tosin vain kuullotin sipulin ja lisäsin kantarellit. Kiitos ohjeesta, seuraavat kantarellit syödään sitten näin!
VastaaPoista