.
Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.
sunnuntai 21. joulukuuta 2014
Punasipulihillo joulupöytään.
0,5 kg pieniä punasipuleita
1 kanelitanko
5-6 kpl neilikkaa
4 roseepippuria
1,5 dl punaviiniä
1 dl omenaglögiä
1 rkl omenaviinietikkaa
1,5 dl hillosokeria
Kuoritaan sipulit ja leikataan melko ohuiksi renkaiksi. Laitetaan mausteet teepalloon, kanelinparkin jouduin katkaisemaan. Kaadetaan punaviini, glögi ja omenaviinietikka teflonkattilaan ja kiehautetaan. Lisätään sipulirenkaat, annetaan kiehua hiljalleen n. 10 min.
Lisätään hillosokeri ja seosta keitellään vielä 15 min. Liemi keitetään melkein kokoon.
Pohja tälle reseptille oli k-ruoka.fi sivulla. Tein oman sovelluksen sen mukaan mitä kaapista löytyi. Tosi hyvää tuli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Punasipulihillo on tosi hyvä lisäke:) Olen itsekin joskus tehnyt ,tosin se oli erilainen.Noilla mausteilla kuulostaa tosi hyvältä:)
VastaaPoistaNyt olen jo tehnyt toisen erän tätä hilloa.
PoistaKuulostaakin hyvälle, en ole koskaan tehnyt, josko kokeilis.
VastaaPoistaHyvää joulua!
Kannattaa kokeilla muulloinkin kun jouluna. Hyvää liharuoan lisukkeena.
Poista