8 dl kookosjuomaa
2 dl Helmiryynejä
Ruususuolaa
2 rkl kookosöljyä tai voita
Kuumenna maito kiehuvaksi ja lisää ryynit koko ajan sekoittaen, näin ryynit eivät paakkuunnu. Vähennä levyllä lämpöä ja sekoittele n. 8 min. Lisää suola ja kookosöljy tai voi. Anna puuron levätä vielä pari minuuttia kannen alla. Jäähtyessään puuro vielä sakenee. Puuro on ihan hyvää lämmitettynäkin, silloin ehkä kannattaa lisätä vähän nestettä.
Tämä kattaus on vähän monipuolisempi, mutta tuo mustikkakeitto toimii myös oikein hyvin.
Näistä syntyy, hyvä puuro.
Hyvää Pääsiäistä!
Herkullinen puuro,ja kookosmaidosta tulee kiva lisämaku:)
VastaaPoistaNiinpä, perunaryynissä ei oikeastaan mitään makua olekaan. Tätä puuroa voi maustaa oman mielikuvituksensa mukaan.
PoistaLapset tykkäsivät helmi-puurosta, miksi olen unohtanut ne ryynit tykkänään. Kiva kun muistutit, ostan.
VastaaPoistaJoskus tekee mieli syödä puuroa, silloin voi keitellä helmiä. Meillä myös lapset tykkäsivät, silloin keitettiin helmi-velliä, voita ja sokeria päälle. Hyvää oli. Silloin ennen vanhaan käytettiin surutta sokeria.
Poista