.
200 g kivettömiä luumuja
3 dl punaviiniä
0,5 dl ruokosokeria
1 kanelitanko
2 dl kuohukermaa
1 tl jauhettua
kanelia
Keitetään luumut punaviinin, sokerin ja kanelitangon kanssa. Viini saa melkein haihtua. Jäähdytetään.
Vatkataan kerma pehmeäksi vaahdoksi ja maustetaan kanelilla.
Ihanan jouluinen jälkiruoka!
VastaaPoistaMukavia joulunaluspäiviä!
ihanalta kuulostaa! En olekaan koskaan keitellyt luumuja punaviinissä,pitää kokeilla joskus.
VastaaPoistaMinttuli,
VastaaPoistahelppo jälkiruoka, olen löytänyt jostakin tuon ohjeen. Aineiden määriä vähän vedin hatusta, tai essu taskusta. :-)
Yaelian,
tuo kanelilla maustettu kermavaahto on niin hyvää, eikä siihen tarvita edes sokeria.