.
Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.
perjantai 2. joulukuuta 2011
Pähkinäiset silakkapihvit
Kukkakaalimuusia, pannulla haudutettua pinaattia ja bataattikuutioita, maustekurkkua ja salaattia.
Silakkapihvit olen leivittänyt jauhamallani pähkinäjauheella. Pihvien välissä on tillisilppua, suolaa ja valkopippuria. Jauheessa on erilaisia pähkinöitä, keräsin purkeista noin kourallisen, se riitti silkkapihvien leivittämiseen.
Kukkakaalimuusiin käytin yhden kukkakaalin, keitin vähässä vedessä kypsäksi. Muusasin Bamiksilla, lisäsin hippusen suolaa ja reilun nokareen voita. Muusista tuli hieman löysäköä, lisäsin joukkoon vähän juustoraastetta. Muusin kukkakaali kannattaisi keittää höyrykattilassa, silloin ei tulisi lientä liikaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullinen ateriakokonaisuus taas:)
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaolen niin tykästynyt tuohon kukkakaalimuusiin, se sopii miedon makunsa ansiosta melkein minkä lisukkeen kanssa tahansa.
Herkullinen silakka annos,tykkään kovasti silakoista:)
VastaaPoistaritva,
VastaaPoistasilakka on ihan hyvä kala.
Jälleen kerran herkullinen kattaus! Pitänee kokeilla kukkakaalimuusia, vaikka ihan vaihteluksikin. Nam.
VastaaPoistaanja,
VastaaPoistakannattaa keittää kukkakaali höyrykattilassa, niin ei tule liikaa nestettä muusiin.
Kukkakaalimuusiia tyttäreni laittaa usein, nami.
VastaaPoista♥ Hannele,
VastaaPoistatodellakin, namia.