Kotimaiset kesäkurpitsat ovat nyt valmistumassa, niitä kannattaa nyt käyttää ruoan valmistuksessa.
2 kesäkurpitsaa
250 g broilerisuikaleita
1 sipuli
1 kynnetön valkosipuli
nokare voita pannulle
2 kupillista erilaisia juureksia
2 dl maitoa tai ruokakermaa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl yrttimaustetta
2-3 rkl juustoraastetta
öljyä vuoan voiteluun
Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulit kevyesti pannulla, ota sivuun odottamaan. Kuullota samoin pieniksi pilkotut juurekset pannulla.
Voitele uunivuoka öljyllä. Suikaloi kesäkurpitsa pituussuuntaan ja aseta kerros kurpitsaa vuoan pohjalle.
Lisää hieman jäähtyneet broilerin-, sipulin- ja juuresten palat vuokaan. Levitä loput kurpitsasuikaleet vuokaan.
Sekoita maitoon kananmunat, suola ja yrttimausteet. Kaada seos vuokaan. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 30-40 min. Anna ruoan hetken levätä ennen tarjolle viemistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti