.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

tiistai 22. syyskuuta 2015

Kurpitsa- bataattikeitto.

                                             Kuvan astiat  Vanamo Group.


Neljä annosta.

 1- 1,5 l vettä
600 g kurpitsakuutioita
250 g bataattikuutioita
n. 2 dm:n pala tuoretta inkivääriä raatettuna
2 valkosipulinkynttä
1 kasvisliemikuutio
0,5 pakettia Koskenlaskijaa
oksa rakunaa
kehäkukan terälehtiä
( kermaa)

Kuori kurpitsa, bataatti, inkivääri ja valkosipuli. Paloittele ja laita kiehuvaan veteen kypsymään, lisää liemikuutio. Soseuta kypsät kasvikset sauvasekoittimella.  Lisää tarvittaessa kiehuvaa vettä ja lisää juusto keittoon pieninä paloina.  Jos keitosta haluaa oikein maittavan, niin voi lisätä tilkkasen kermaa.

Keiton pinnalle lisäsin tuoretta rakunaa ja kehäkukan terälehtiä.


Tästä mollukasta riittää keittoaineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti