Papusalaatti neljälle.
Kidneypapuja yksi purkki.
Maissia yksi purkki.
1 makea sipuli
1 kynnetön valkosipuli.
1 dl persiljasilppua.
Valuta purkista vedet ja kaada kulhoon pavut, kuori ja silppua sipulit mahdollisimman pieneksi, lisää vielä kulhoon persiljasilppu ja sekoita.
Jos ei halua käyttää purkkipapuja, niin kuivatuista pavuista keittämällä saa mahdollisesti vieläkin maukkaamman salaatin. Meillä nyt vaan jatkuu tämä kaappien tyhjennys.
Kastike.
1 dl smetanaa
2 rkl öljyä
2 rkl omenaviinietikkaa
0,5 tl ruususuolaa
1 tl timjamia
1 tl pippuria (myllystä)
1 tl chiasiemeniä
Kaada kaikki kastikeainekset kulhoon ja sekoita. Pinnalle vähän chiasiemeniä.
Salaatinlehtiä syötiin enemmän kuin kuvassa näkyy.
Voi että, ihanaa löytää viljaton ruokablogi! Seikkailen blogisi reseptimeressä varmaan koko päivän, aivan mahtavia ohjeita :)
VastaaPoistaAnne, vastauslaatikko ei tänäänkään auennut. Mukavaa, että löysit tänne.
VastaaPoistaViljaton ruoka on hieman sellaista erityistä, vähemmän on lukijoitakin. Laitan kuitenkin ohjeitani tänne ihan omaan käyttöönikin.
Toivottavasti löydät joskus jotain kivaa ohjetta täältä.