1 avokado
1 omena
1 madariini
1 sitruuna
vuonankaalia
jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
oliiviöljyä
Pilko kulhoon ensin jäävuorisalaattia ja asettele vuonankaaliruusukkeet sievästi reunoille. Pilko loput ainekset kulhon keskelle. Kuvassa avokado on vielä pilkkomatta, se kannattaa lisätä viimeiseksi, ettei pääse tummumaan. Luruta runsaasti sitruunamehua salaatin pinnalle, sekin estää omenan ja avokadon tummumisen. Lopuksi vielä tilkka oliiviöljyä.
Tämä raikas salaatti sopii hyvin liha- ja pataruokin lisukkeeksi.
Tuo lautanen on kaunis kuin kukka!
VastaaPoistaKasviksista saa kauniita ja värikkäitä annoksia.
PoistaKiva taas nähdä ohje sinulta täällä:) Kaunis annos Unelma:)
VastaaPoistaVähitellen taas palailen normaaliin päiväjärjestykseen, kun olen päässyt omien kippojeni kanssa kokkailemaan.
PoistaNäyttää hyvältä ja voin kuvitella miltä maistuu,nam!
VastaaPoistaKiitos Unelma!
Raikasta salaattia. Tuo vuonankaali on hyvää, valitettavasti meidän lähikaupasta sitä ei löydy.
Poista