.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

perjantai 9. syyskuuta 2011

Maizena kastikejauhe,

on uusi löytöni. En juurikaan ole ruskeita kastikkeita suosinut, mutta nyt tein poikkeuksen.

Tavallista jauhelihataikinaa muutoin, mutta korppujauhon tilalle laitoin kaksi lusikallista tummaa soijarouhetta. Sipuliakaan en taikinaan lisännyt, kun meillä on vieraana Simo-koiruli, joka on tottunut syömään tavallista arkiruokaa, Simon massu ei kestä sipulia.

Kukkakaalimuusi on suosikkiani, se tuntuu sopivan moneen makuun. Kukkakaali muusiin otan mukaan myös kaalin vihreät suojuslehdet, siellä ne muusaantuvat kukintojen kanssa yhdessä, antaen makua muusiin ja ovat hyvä kuitulisä.

Pitkästä aikaa teki mieli ruskeaa kastiketta. Löysin lähikaupasta Maizena kastikejauhetta, se on tosi kätevää käyttää. Jauhe ei paakkuunnu veteen sekoitettaessa.

Simo toi tuliaisiksi kanttarelleja ja uimakaverilta sain taas tuoretta pinaattia, pari isoa sipulia haudutettuna öljyssä. Siinäpä hyvät aterian ainekset, puolukalla kruunattuna. Juomalasissa on luomupiimää.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Ihana Simo,ja toi vielä mukavat tuliaiset! Saispa täälläkin kanttarelleja! Ja kukkakaalimuussi on hyvää:)Mukavaa viikonloppua Unelma!

  VastaaPoista
 2. Voi kanttarellit,nami,nami,hyvän näköinen annos:)

  VastaaPoista
 3. Yaelian,
  mukavaa viikonloppua myös sinulle.

  ritva,
  kanttarellit ovat kyllä hyviä.

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä kun perustit tämän blogin. Olen pitkin syksyä yrittänyt siirtyä viljattomaan ja terveellisempään ruokavalioon, mutta aina se on kaarunut ohjeviidakkoon. Tätä kun seuraan niin pysyn tiellä ;)
  kaikki niin kauniisti kuvattunakin. Kiitos

  VastaaPoista