Jälleen kotona, pitkä ja mukava matka on tehty, paljon elämyksiä kerätty.
Taata oli varannut jääkaappiin broilerin ohuita filepaloja ja salaattitarvikkeita.
Lihaa paistoin n. kymmenen minuuttia, välillä käännellen.
Quinoa keitin lisukkeeksi. Quinoa huuhdellaan ensin hyvin kuumalla vedellä ja kaadetaan sitten kiehuvaan veteen n. viideksitoista minuutiksi, varataan kaksi desiä vettä yhtä quinodesiä kohti. Lisukkeena on paistettua vihreää paprikaa, mustaviinimarjahilloketta ja salaattia. Quinoan eli kinon pintaan ripottelin vähän paahdettua sipulia.
Lisätietoa Quinoasta saa täältä. Oman Quinoani olen ostanut lähikaupasta.
Oman pihan luumuja on vielä vähän puussa. Helppo jälkiruoka.
Ensimmäiset syksyn suppilovahverot löytyivät, tai ovatkohan nämä kosteikkovahveroita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti