Tämä jälkiruoka on nyt se helppo ja tavallinen marjarahka. Kuvauspaikka vaan oli niin kaunis, että se oli saatava muistojen joukkoon. Kuvan otti Johanna, kun siinä tarvittiin notkeita polvia. Itse en olisi ilman hiiappia päässyt ylös laiturilta, siihen olisin kontalleni jäänyt.
1 tölkki maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
2 dl marjoja
sokeria tai steviaa maun mukaan
Sekoitetaan marjasurvos rahkaan ja lisätään viimeiseksi vatkattu kerma varovaisesti sekaan.
Jaetaan annosastioihin ja koristellaan marjoilla. Tuoreita marjoja mökillä ei vielä ollut, mutta hyvin maistuivat pakastetutkin.
Marjarahka on aina niin hyvää! Kohtapuoliin saakin sitten mielin määrin tuoreita marjoja. Metsämansikoita löytyy jo, nam!
VastaaPoistaMinäkin näin jo aamulla tien poskessa kypsiä metsämansikoita.
PoistaPian syödään tuoreita marjoja ihan kaksin käsin. :-)
Nami,oikein odotan,että pääsen poimimaan marjoja.Millaista mustikkasatoa on lupailtu?
VastaaPoistaNyt en ole ihan varma, mitä on luvattu. Täällä meillä mustikka kukki valtavasti, uskoisin, että hyvä sato tulee.
PoistaRahka on takuuvarma jälkiruoka, melkein kaikki siitä pitää. Kiitos sinulle näistä hienoista gluteenittomista resepteistä. Keliaakikkona on mukava kokeilla uusia reseptejä. Isekin yritän aina kehitellä jotakin uutta sovellusta. Kaunis on tuo kuva annoksesta.
VastaaPoistaTervetuloa lukijaksi. Tuntuu kivalta ajatella, että joku näitä ruokajuttujani lukeekin. Toivon, että löydät joskus jotain sopivaa itsellesi ja perheellesi.
PoistaNam jälleen! Mustikkasato näyttää runsaalta, varmaan myös mansikat.
VastaaPoistaTuoreita suomalaisia marjoja ei voita mikään.
Poista