2 kananmunaa
2 rkl vettä tai kermaa
4 tomaattisardiinia
2 palaa aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl juustoraastetta
ruohosipulia
ripaus suolaa ja pippuria
voita pannulle
Sekoita kulhossa munien rakenne rikki ja lisää kerma. Kuumenna pannulla voi, kaada munaseos paistumaan ja vähennä levyn lämpöä.
Lisää sardiinit, aurinkokuivatut tomaatit, ruohosipuli ja viimeksi juustoraaste munakkaan toiseen reunaan. Kääri rullalle. Tämän voi tietenkin kääntää myös perinteisen munakkaan tavoin kaksinkerroin, yhtä hyvää on. Huomioi suolan määrä, munakasrullan täytteissä on jo suolaa valmiina. Omaan rullaani en lisännyt suolaa ollenkaan.
Lisukkeena on juustokuminalla maustettua hapankaalia ja salaattia.
Hyvä ohje ja nopea valmistaa! Ja taas niin kaunis kattaus sinulla.
VastaaPoistaOlen tehnyt munakaskäärylettä myös uunissa kuuden munan annoksen ja täytteeksi yleensä sienimuhennosta. Siitä riittää useammallekin ruokailijalle.
Munasta on moneksi. Tämä pannulla tehty on suosikkini nopeutensa ansiosta. Olen tehnyt myös uunissa. Tuo sienimuhennos onkin kohta ajankohtainen. Täytteitä voi muutella vähän sen mukaan mitä kaapista löytyy.
PoistaSardiineja pitää kokeilla munakkaaseen. Lueskelin maukkaita ruokaohjeitasi. Sain hyviä vinkkejä, kiitos.
VastaaPoistaOnko sinulla vinkkiä viljattomaan leipään tai sämpylöihin. Vai onko sellaista ollenkaan.
Sardiinit ovat mukavia "hätävaroja", niitä voi aina olla kaapissa rasiallinen sellaisiin hetkiin, jos mitään tuoretta kalaa ei ole jääkaapissa.
PoistaViljattomiin sämpylöihin on perusohje täällä blogissa "leipominen" osastossa. Tuota ohjetta tehdessäni en vielä tuntenut kastanjajauhoja, nykyään käytän niitä yhtenä ainesosana. Viljattoman näkkileivän ohje löytyy myös samasta leipomusten ryhmästä.