Tässä jälkiruoassa ei nyt ole mitään erityistä hohtoa, mutta erikoista on se, että koristeet olen hakenut pihalta. Koskaan aikaisemmin en ole krassinkukkia kerännyt marraskuussa pihalta, enkä poiminut karhunvattuja seinustalta. Karhunvatussa on vieläkin raakileita, ehkä ne kypsyvät jouluun mennessä. ;-)
Ainekset:
1 purkki rahkaa
1 purkki ananasmurskaa
3 dl kuohukermaa
Toisessa annoksessa on ananaksen lisäksi
1 rkl tyrnimarjoja
pieni ripaus steviaa
Notkista rahka ananasmurskan kanssa ja vatkaa kerma toisessa kulhossa. Yhdistetä seokset varovaisesti nostellen. Marraskuun kukkia voi poimia pihalta koristeeksi ja lopuksi pistää kukat poskeensa.
Taas täällä on niin houkuttelevan herkullisia kuvia, onneksi on vatsa täynnä.( riista-aika ja hirveä saadaan)
VastaaPoistaPiti ihan googlettaa tuosta steviasta, jota käytät.
Samoin musta linssi on vieraampi minulle, punaista ja vihreää käytän satunnaisesti.
Minttuli,
VastaaPoistatoivottavasti löysit tarpeeksi tietoa steviasta. Olen tähän luonnontuotteeseen tyytyväinen, se on erittäin makeaa, korvaa hyvin sokerin monessa kohdassa.
Musta linssi on pienempi ja pyöreämpi, mukava vaihtoehto punaiselle ja vihreälle.