Nautiskelimme ystäväni kanssa oikein kunnolla myös ruoasta balettimatkallamme. Kokeilin valmistaa tuota ihanaa jälkiruokaa myös täällä kotona. En onnistunut ihan samanlaista tekemään, mutta hyvää tästäkin tuli.
Neljälle:
250 g purkki Mascarponea
3 dl kuohukermaa
1 veitsenkärjellinen steviaa
Mansikoita (maasikad :-) )
Ota juusto jääkaapista huoneenlämpöön joksikin aikaa vähän pehmenemään ja vatkaa se notkeaksi sauvasekoittimella tai yleiskoneessa. Lisää vaahdotettu kerma (jätä vähän koristeluun) ja stevia tai sokeri jos sitä haluat käyttää.
Minulla oli pakasteesta otettuja mansikoita, tuoreista marjoista saa kauniimpaa koristelua. Laitoin skoolin pohjalle vähän jälkiruokaa ja reunoille mansikan viipaleita. Keskelle lisäsin seosta ja lopuksi yritin huonolla menestyksellä koristella vielä kermavaahdolla. Jos haluaa oikein täydellisen vieraskoreuden, niin kannattaa käyttää pursotinta. Mintunlehti sopii hyvin koristeeksi, mutta minulla oli vain steviaa.
Tämän jälkiruoan kuvasin Tallinnassa Vapianossa. Crema di fragola, mascarpone juustu kreem, maasikad. Suosittelen.
Nam! kiitos ohjeesta. Hyvältä näyttää annoksesi. Minusta paljon kauniimpi kuin se alkuperäinen.
VastaaPoistaNiin hyvältä tuo maistui, että jonain sunnuntaina tehdään uudelleen.
PoistaNami,näyttää niin herkulliselta.meillä onkin mansikka-aika parhaimillaan täällä nyt:)
VastaaPoistaSiellä sitten kannattaakin herkutella pelkillä mansikoilla.
PoistaHyvää on. Olen tuolla yhdistelmällä myös tehnyt jälkkäriä.
VastaaPoistaYhdistelmä on hyvä. Kaloreita saataa kertyä paljon, mutta eihän tätä herkkua joka päivä tarjoilla. :-)
PoistaHyvälle maistui Vapianossa ja hyvälle maistuu varmasti myös sinun laittamasi. Ja kesällä tuoreista mansikoista sitten taas.
VastaaPoistaNamia.
Hyvässä seurassa, hyvällä mielellä, mikä sen mukavampaa.
VastaaPoistaApua, mitä herkkuja kauniisti esillä,
VastaaPoistaSopis mullekin kun en käytä sokeria enkä viljaa :P
Minulla on kohta vuosi mennyt viljattomalla ruokavaliolla ja aion jatkaa edelleenkin.
Poista