.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

torstai 26. tammikuuta 2012

Mantelipossua

.

3 possun fileepihviä
1 paketti tuoretta pinaattia.

3 rkl mantelijauhoa
1 dl kermaa
1 dl juustoraastetta
1 tl yrttimaustesuolaa

Paistoin pihvit kuumalla pannulla molemmin puolin n. 8 min yhteensä.

Vuoan pohjalle vähän öljyä ja pinaatinlehdet. (Minulla oli myös vähän eilisestä tähteeksi jäänyttä haudutettua kukkakaalia)

Tehdään kuorrutus, sekoitetaan kaikki ainekset kulhossa ja kaadetaan pihvien päälle. Pidetään 200 asteisessa uunissa n. 10 min, kunnes juusto ehtii sulaa ja paistos saa kaunista väriä. Paahdoin uunissa toisessa vuoassa ohuita bataatin ja kesäkurpitsan viipaleita. Näitä viipaleita voisi myös paistaa pannulla heti pihvien jälkeen.

Salaatin kastiketta on vain yksi annos. Tuo salaatinkastike sopii hyvin myös maustamaan paahdettuja kasviksia.

1 reilu rkl turkkilaista jogurttia
2 rkl raejuustoa
1 rkl sinaappia
yrttisuolaa
Posted by Picasa

4 kommenttia:

  1. Tuli nälkä, näyttää niin hyvältä ja varmasti myös maistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä maistui. Seuraavalla kerralla taidan kokeilla possun tilalla savutofua.

      Poista
  2. Nami, tätä voisin kokeilla, näyttää ja kuulostaa hyvälle.
    En vielä ole käyttänyt mantelijauhoa, vaikka jo ostin.

    Viljattomat pannarit on myös hyviä, kuin tavallisen makusia, oletko kokeillut, teen usein aamuisin, kun ovat helppoja.
    Ohje löytyy Mona kissa postauksestani Seijastiina blogista.
    Mukavia kokkailuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi seijastiina!

      En ole kokeillut pannaria, kun palaan lomalta, niin kokeilen.

      Poista