Pihan ensimmäiset mansikat ovat kypsyneet.
250 g Mascarponea
2 rkl punaista mehutiivistettä
1 dl kuohukermaa
2 kananmunan keltuaista
1 rkl sokeria tai hippunen steviaa
2 dl gluteenittomia riisimuroja
Pehmitä mascarponea vähän mehun kanssa. Vatkaa keskenään keltuaiset ja sokeri, yhdistä mascarponeseokseen. Lisää seuraavaksi vatkattu kerma varovaisesti nostellen.
Laita tarjoiluastian pohjalle kerros riisimuroja ja lusikoi päälle seosta. Lisää taas kerros riisimuroja ja viimeiseksi mascarponeseosta. Pinnalle voisi sirotella sokeroimatonta kaakaojauhetta. Jätin sen pois koska tämä jälkiruoka on muutoinkin tiramisumuunnos. Keksimurujen tilalla on riisimuroja esim. Virtasalmen Viljatuotte Oy:n.
Siirrä tarjoilukulhot jääkaappiin joksikin aikaa maustumaan.
Tuo oli varmaankin tosi hyvää ja etenkin oman pihan ensimmäisillä mansikoilla;D
VastaaPoistaOli todellakin. :-)
Poista