Vuokaaan:
Lohifilee
hunajaa
suolaa
sitruunapippuria
Aseta lohifilee vuokaan , voitele filee hunajalla, lisää mausteet. Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min.
Lisukkeet:
sieniä
kirsikkatomaattia
punasipuli
vihreitä papuja
porkkanaa
salaattia
Keitä pavut ja porkkanat. Paista ryöpätyt sienet pannulla voissa, kanttarelleja ja tatteja ei tarvitse ryöpätä. Asettele kasvikset lautaselle.
Kastike:
0,5 dl oliiviöljyä
3 rkl balsmiviinietikkaa
merisuolaa
pippuria
Sekoita ainekset keskenään ja kaada seos salaatin päälle.
Leikkaa kypsä lohifilee annospaloiksi ja nosta lautaselle salaatin päälle.
Nami, kiitos! En ole hunajaa loheen vielä kokeillutkaan.
VastaaPoistaEn ollut minäkään. Näyttää siltä, että hunaja sopii melkein kaikkiin ruokiin. :-) Kuinkahan kävisi hernekeiton? :-)
Poista