Pohjois-Karjalasta tuliaisina tuotua savumuikkua purkista. Siemensämpylän puolikas on voideltu ensin sitruunalla maustetulla tahiinilla, salaattia, kaprista ja sitruunaa. Tillin korvasin kirvelin oksalla. Mukillinen vahvaa vihreääteetä.
Lopuksi vielä pieni namilautanen jälkiruoaksi, kaksi isoa tuoretta taatelia, muutama pähkinä ja pala kuivattua sokeroimatonta inkivääriä.
Näillä eväillä pärjää loistavasti lounaaseen asti. Hyvää päivän jatkoa!
Herrkulliset eväät<3
VastaaPoistaNäyttää kyllä ihanalta! Ja noita siemensämpylöitä pitää kokeilla-.Täällä on marketissa venäläisiä kalasäilykkeitä,ja luulen,että taitavat olla tuollaisia samoja.Olen joskus ostanut purkin savustettuja pikkukaloja,ja olivat ihan hyviä.Mukavaa päivää sinullekin Unelma!
VastaaPoistaHyvalta nayttaa. Rakastan savumuikkuja!!!
VastaaPoistaAili-mummo,
VastaaPoistahyvältä maistui.
Yaelian,
minulla on nykyään aina noita sämpylöitä laatikossa tai pakastimessa. Niitä ei kannata syödä kuin yksi päivässä, ovat todella tuhtia tavaraa.
Tuula,
savumuikut ovat paljon parempia kuin tonnikalat purkissa.