Suoraan kukkapenkistä pataan. Kuva täällä.
Ohje on kahdelle.
½ l maa-artisokan kuorittuja ja lohkottuja paloja.
2 puikulaperunaa (melko pientä)
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 dl juustoraastetta
1 dl kermaa
Keitetään peruna ja artisokka pehmeäksi, soseutetaan ja lisätään loput ruoka-aineet. Nestettä voi tarvittaessa lisätä.
Pinnalle paahdettua sipulia, auringonkukansiemeniä ja kirvelinoksa.
Savulohileipä maistui hyvin lisukkeena. Minulla on siemenleipää, taatalla reissumiestä.
Arleenalla on kotona-blogissaan vähän toisenlainen maa-artisokkakeitto-ohje täällä.
Kuulostaapa hyvältä.Minun täytyy kyllä tätä kokeilla ja tuota kasvista muutenkin,kun sitä on täällä aina hyvin saatavilla marketista.En ole vielä koskaan kokeillut mutta ensi markettikäynnillä sitten...Ihanan näköinen leipä!
VastaaPoistaHuomasin, että täällä meidänkin lähikaupassa oli myynnissä maa-artisokkaa. En ole aikaisemmin huomannut.
VastaaPoistaIhan hyvä uuden makuinen keitto siitä syntyi.
Nam! maistuis varmaan minullekin. Miten kaunis kattaus jälleen. Ja houkutteleva voileipä. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoistaVoi miten ihania leipiä sinulla<3
VastaaPoistaJa varmasti herkkua tuo keittokin, kiitos Unelma<3
Minttuli,
VastaaPoistaole hyvä vaan. Omia sovelluksia kannattaa kokeilla.
Aili-mummo,
keiton kanssa on mukavaa saada vähän tuhtimpi voileipä.