.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Kaalimuhennosta riisin tilalle


Tuula julkaisi mukavan kaaliohjeen kesällä. Muuntelin sitä jauhottomaksi Koskenlaskijajuustolla, jätin maidon pois.

500 g kaalia pilkottuna
½ pakettia Koskenlaskijaa

Hauduttelin kaalia pienessä vesimäärässä ja kypsän kaalin joukkoon pilkoin juuston. Juustot ovat erilaisilla yrteillä maustettuja, muita mausteita ei tarvitakaan.

Broilerin ohutleike
kurkkua
tomaattia
salaattia
raejuustoa
punajuurisalaattia

Olen tänäänkin säilömässä kurpitsaa. Laitoin blenderiin kurpitsan pehmeää sisusta (siemenet olivat jo liian kovia) ja kaadoin luomupiimää päälle. Näin sain taas piimästäni uuden makuisen. Missään paragraahvissa ei määrätä, että piimä pitäisi kaataa tölkistä suoraan lasiin. Tuosta kehäkukasta söin terälehdet.

Värejäkin on taas lounaassa mukavasti, kun pihalta löytyi vielä kaksi mustaa karhunvatukkaakin.

Kurpitsaa on nyt kohta joka lähtöön valmiina. Tämä iso kurpitsa painoi kahdeksan kiloa ja pienemmätkin pari kiloa.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen smoothie:) Ja kaalimuhennoskin on herkullista:)

    VastaaPoista
  2. Yaelian,
    kurpitsa antoi kauniin värin luomupiimälleni.

    Olen vaihtanut maidon tai veden ruokajuomanani piimään. Maito aiheuttaa liman kertymistä, piimä ei sitä tee. Tämän vinkinsain kiinalaisenlääketieteen asiantuntijalta viime syksynä.

    VastaaPoista