Joskus vaan on niin kiire, että ei ehdi mitään monimutkaista ateriaa valmistaa, silloin otetaan keitot ruokalistalle. Lämmin keitto lämmittää mukavasti talvella.
1 l vettä
1 dl kermaa
1 iso sipuli
3 kynttä valkosipulia
1 kasvisliemikuutio
voita sipulin kuulottamiseen
1 paketti Koskenlaskija juustoa (Maustettua)
1 dl kermaa
1 iso sipuli
3 kynttä valkosipulia
1 kasvisliemikuutio
voita sipulin kuulottamiseen
1 paketti Koskenlaskija juustoa (Maustettua)
Kuullota sipulit pannulla voissa tai öjlyssä. Mittaa kattilaan vesi ja liemikuutio, kuumenna ja lisää sipulit. Anna sipulien hautua kypsiksi, lisää Koskenlaskija pieninä paloina keittoon. Suolaa ja mausteita ei välttämättä tarvita, koska ne saadaan juustosta ja liemikuutiosta. Viimeisenä lisätään kerma.
Koristeena oli nippu herneenversoja. Olin vähän hidas kuvaaja, versot ehtivät painua keittolautasen pohjaan. Keitto maistui oiken hyvältä siemensämpylöiden kanssa.
Ihana juustokeitto:namm;DD
VastaaPoistaMukava lounasruoka.
PoistaJuustokeitot ovat niin hyviä!! Herneenversot, hyvä ihme, olen aivan unohtanut laittaa itämään...
VastaaPoistaMeillä on nyt ensimmäinen kylvös herneenversoja jo syöty.
Poista