.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Punasipulihillo joulupöytään.



0,5 kg  pieniä punasipuleita
1 kanelitanko
5-6 kpl neilikkaa
4 roseepippuria
1,5 dl punaviiniä
1 dl omenaglögiä
1 rkl omenaviinietikkaa
1,5 dl hillosokeria



Kuoritaan sipulit ja leikataan melko ohuiksi renkaiksi.  Laitetaan mausteet teepalloon, kanelinparkin jouduin katkaisemaan.  Kaadetaan punaviini, glögi ja omenaviinietikka teflonkattilaan ja kiehautetaan. Lisätään sipulirenkaat, annetaan kiehua hiljalleen  n. 10 min.
Lisätään hillosokeri ja seosta keitellään vielä  15 min.  Liemi keitetään melkein kokoon.

Pohja tälle reseptille oli k-ruoka.fi sivulla.  Tein oman sovelluksen sen mukaan mitä kaapista löytyi.  Tosi hyvää tuli.

4 kommenttia:

  1. Punasipulihillo on tosi hyvä lisäke:) Olen itsekin joskus tehnyt ,tosin se oli erilainen.Noilla mausteilla kuulostaa tosi hyvältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen jo tehnyt toisen erän tätä hilloa.

      Poista
  2. Kuulostaakin hyvälle, en ole koskaan tehnyt, josko kokeilis.
    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla muulloinkin kun jouluna. Hyvää liharuoan lisukkeena.

      Poista