.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Kylmä lohisalaatti.




Eilisestä uunilohesta jäi niin iso pala tähteeksi, että siitä valmistui aurinkoisen päivän lounassalaatti.


Tammenlehvä ja Lollo Rosso salaattia vadin pohjalle.
Lohipaloja
Kananmuna
Tilliä
Kurkkua
Tomaattia
Keltaista paprikaa
Sellerinvarsi
Punasipuli
Viininlehtisalaattia
Kaprismarjoja

Tämä on taas sellainen "kaapista löytyy" ruoka.




Kastikkeessa on

1 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl kotisinappia
1 rkl balsamicoa
1 dl tillisilppua ( tai muutkin tuoreet yrtit käyvät)
mustapippuria ihan rips.

Tämän yksinkertaisempaa salaatinkastiketta ei taida löytyä, helppo ja nopea. Tehdään vain yhdelle aterialla, säilyvyydestä ei ole tietoa.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

  1. mmm,lohisalaatti! Ihan odotan ,että pääsen Suomeen taas syömään lohta;täällä se on sen verran tyyristä ettei oikein tule sitä ostettua kuin aniharvoin.

    VastaaPoista
  2. Hyviä nuo muutkin kalat ovat, mutta lohifileestä on niin helppo valmistaa erilaisia ruokia. Sattuneesta syystä nyt tarvitaan enemmän taatan apua kokkailuun, hyvin on selvitty.

    VastaaPoista
  3. Kaunista, herkullista ja terveellistä, mitäpä muuta tarvitaankaan. Taas niin houkuttavasti aseteltu, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taata auttoi silppuamisessa, kun en jaksa yhdellä jalalla pitkään seisoa. Yhteistyöllä se sujuu ja hyvältä maistuikin. Kevään ensimmäinen kuistilla nautittu ateria.

      Poista