Nyt puutarhoissamme kasvava lipstikka on parhaimmillaan, sitä kannattaa käyttää monipuolisesti. Marraskuussa Herrankukkaron Perjantaireseptissä oli mainio punajuurisalaatinresepti. Olen saanut luvan lainata sitä tänne.
Syksyinen suppilovahveroresepti oli myös Herrankukkaron Perjantaireseptistä lainattu, muistatte varmaankin.
Klikkaa tästä alta.
Vaakahuoneen punajuurisalaatti

Tuon lipstikkamäärän voi tuplata nyt tuoreesta yrtistä silputtuna, tietenkin oman maun mukaan. Kumina on myös tähän sopiva mauste, molempia laitoin tämän päivän salaattiini.
Punajuuren ystävät voivat tätä salaattia syödä oikein reippaasti, koska tässä ei ole ollenkaan etikkaa. Sopii hyvin lounassalaatiksikin.
Lipstikkaa pitää kyllä kokeilla;luulen etten ole sitä maistanut.Hyvältä näyttää tuo punajuurisalaatti!
VastaaPoistaPidän tästä punajuurisalaatista, koska siinä ei ole etikkaa. Vahva etikan maku ei vaan ole minun suuni mukaista.
Poista