.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

tiistai 28. elokuuta 2012

Riisinuudelit ja kidneypapukastike.


Löysin Tokyokan´ista riisinuudeleita, niitä nyt maistellaan. Näiden nuudeleiden maku on hyvin mieto, kaipaa tuekseen hyvän kastikkeen. Nuudelit keitin pakkauksen ohjeen mukaan.

3 broilerin ohutleikettä
2 rkl kookosoljyä
1 tölkki kidneypapuja
1 sipuli
tomaattia
avomaan kurkkua tai kesäkurpitsaa
sellerin lehtiä silppuna
kanttarelleja
1 dl kermaa
1 rkl Provensen yrttimaustetta
suolaa

Kuullota pannulla broileri, kanttarellit ja sipuli kookosöljyssä. Lisää kerma, pavut ja kasvikset. Anna hautua muutama minuutti, kermaa saa vähän keittää kasaan. Broilerin rintafileet kypsyvät nopeasti, ei kannata keittää sitkeäksi. :-)

Keitä nuudelit ja tee salaatti.

Kastikkeen voi kaataa nuudelien päälle ja ripotella pinnalle runsaasti persiljaa.

Kuvausta varten laitoin kastikkeen erikseen.

Tämä on helppo ja nopea ruoka. Jos kastikkeeseen lisää juureksia, niin niitä joutuu hauduttamaan pidempään.

Pannulla on annokset kahdelle.

4 kommenttia:

  1. Riisinuudeleista tykkään tosi paljon,niitä on nytkin kaapissa:)Kauniin annoksen olet tehnyt taas:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo riisi onkin nyt vaihteeksi maistunut ihan hyvälle, kun paljon kasviksia on tullut viimeaikoina syötyä.
      Picasa taas temppuili minulle, onneksi tämän sain laitettua.

      Poista
  2. Ihana blogi. Tuli ihan nälkä. Täältä alan ammentaa omallekin lautaselle kaikkia hyvää.

    VastaaPoista