.

Valmista itsellesi vihersmoothie piristämään päivääsi.

maanantai 12. marraskuuta 2012

Kasvis-possuvuoka


 
Andaluusiassa tarjotaan tämän tapaista possuvuokaa,

Tämä on  oma versioni.

400 g possunsuikaleita
200 g vihreitä papuja
1 punainen paprika
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl paprikajauhetta
4 tomaattia
1 tl ruususuolaa
pippuria myllystä
n. 1,5 dl juustoraastetta

Kaada vihreät pavut kiehuvaan  veteen n. kymmeneksi minuutiksi.
Pilko paprikat, poista siemenet, kuullota  oliiviöljytyssä pannussa muutama minuutti, lisää paprikajauhe

Ruskista lihasuikaleet pannulla, kääntele niitä siinä vielä kahdekasan minuuttia miedommalla lämmöllä, lisää pippuri.

Kalttaa ja kuori tomaatit, minä en kuorinut.Kuori ei meitä haittaa. Pilko pieniksi paloiksi.

Kaada keitetyt pavut uunivuokaan.  Lisää muut ainekset, pyöräytä vähän suolaa myllystä. Mitään nestettä ei tarvita, kasviksista irtoaa tarpeeksi. Varovaisena ja nuukana kokkina kuitenkin huuhtelin pannun vesitilkalla ja kaadoin veden vuoan pohjalle.  Kuorruta juustoraasteella.

Uuni 225 astetta,  n. 10 - 15 min

Lisukkeena Andalusiassa oli couscous`ia, minulle tuotiin riisiä.  Täällä kotona pidän enemmän salaatista ja hapankaalista.



Uunista ulos, juustoraastetta olisi voinut olla enemmänkin.  :-)


Anne, tervetuloa lukijaksi.
Posted by Picasa

2 kommenttia: